Kwaliteit & Service tegen de juiste prijs!

Beveiligingstechniek

 

*Inspectie, uitbreiding of reparatie van uw particulieren inbraakalarmsysteem, van het jaarlijks onderhoud tot en met het programmeren van een extra code of een sensor.

*Installatie en onderhoud van camerabewaking systemen (cctv) denk hierbij ook aan het richten en scherpstellen van camera’s of het doorsturen van de bewakingsbeelden naar uw SmartPhone of tablet.

*installatie van rookmelders, watermelders of koolmonoxide melders ook het koppelen van deze melders zodat in geval van calamiteit alle melders direct in werking treden zodat u direct gewaarschuwd wordt.

 

Netwerk en ICT Service

 

*Hulp bij het oplossen van uw Wi-Fi (draadloos netwerk) problemen hierbij te denken aan traag internet of geen stabiele verbinding regelmatig vast lopend modem of router.

*Uitbreiding van uw huidige netwerk, zodat u bijvoorbeeld ook goed Wi-Fi signaal in de tuin heeft of op zolder.

*installeren van diverse netwerk apparaten denk hierbij aan bijvoorbeeld een Nas server, multimedia box of router maar ook het aanpassen of upgraden van uw bestaande apparaten is mogelijk.

*Hulp bij computerproblemen denk hierbij bijvoorbeeld aan een trage computer of aan slecht werkende programma’s.

 

 

Scantro Services info@scantro.nl tel: 06-23 88 36 89 www.scantro.nl kvk:58094997

Elektrotechniek

 

*Inspectie, reparatie of vervanging van uw groepenkast.

*elektra storingen in uw huis of bedrijf verhelpen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een defecte schakelaar of kortsluiting op een bepaalde groep.

*installatie en programmering van Domotica (huisautomaterserings systemen)

*kabel en leiding lokalisatie met behulp van radiodetectie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ondergrondse kabel waarvan u niet precies weet waar deze ligt of waar de eventueele storing zich precies bevindt.